Om oss

Välkommen till en trygg tandläkarmottagning!

Här strävar vi efter att erbjuda den bästa möjliga tandvården i en avslappnad och trygg atmosfär. Vårt dedikerade team består av erfarna och vänliga tandläkare er som arbetar tillsammans för att säkerställa att du får den bästa möjliga behandlingen. Vi tar oss tid att lära känna våra patienter och förstå deras unika behov. Kommunikation och tydlighet är viktigt för att säkerställa att våra patienter får den vård de behöver för att upprätthålla en hälsosam mun.

Oavsett om du behöver en rutinundersökning eller en mer avancerad behandling finns vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för att boka en tid på vår mottagning idag!

Effektiva och moderna tandvårdsbehandlingar

Effektiva och moderna tandvårdsbehandlingar är en av våra specialiteter här på Tandläkarhuset i Täby. Vi använder oss av de senaste teknikerna och behandlingarna för att säkerställa att våra patienter får den bästa möjliga tandvården. Våra tandläkare har en bred erfarenhet och är specialiserade inom områden som funktionell tandvård, estetisk tandvård, implantat och mjukvävnadskirurgi.

Friska och nöjda tandvårdspatienter

Vi arbetar tillsammans för att skräddarsy en behandlingsplan som passar dina unika behov och mål. Behandlingarna skall kännas så bekväma och trygga som möjligt. För att garantera det så tar vi oss alltid tid att förklara varje steg i processen för våra patienter. Vi är dedikerade till att erbjuda våra patienter effektiva, prisvärda och moderna tandvårdsbehandlingar för att upprätta och behålla en god munhygien och tandhälsa.

Hör av dig till oss för att boka tid eller får rådgivning!

tandläkare täby

Välkommen till vår tandläkarmottagning i Täby!