Estetisk tandvård Täby

Förstklassig estetisk tandvård i Täby

Estetisk tandvård fokuserar på att förbättra utseendet på dina tänder och ditt leende. Om du är missnöjd med färgen, storleken, formen eller placeringen av dina tänder kan estetisk tandvård hjälpa dig att få den vackra mun som du önskar. Våra noggranna tandläkare hjälper dig inte bara med att optimera din tandhälsa utan också med att förbättra tändernas utseende. Med ett vackert leende ökar ditt självförtroende.

Investera i estetisk tandvård och upplev skillnaden. Boka en konsultation med en en av våra tandläkare idag!


estetisk tandvård täby

Senaste tekniken och metoderna

På Tandläkarhuset i Täby finns det tandläkare som erbjuder förstklassig estetisk tandvård. Vi har den senaste tekniken för att hjälpa dig att uppnå ditt ideal. Tandläkarna som arbetar hos oss har god erfarenhet av estetisk tandvård och är uppdaterade kring de mest aktuella metoderna. Vi kan erbjuda behandlingar såsom tandblekning, kronor, broar, tandimplantat och tandställning för att få den önskade effekten.

Om du är osäker på vilken estetisk tandvård som är rätt för dig kan våra tandläkare ge dig personlig rådgivning och hjälpa dig att välja den behandling som bäst passar dina behov och önskemål.

Vita och vackra tänder

Vita tänder är ett tecken på god tandhälsa och en viktig del av ett attraktivt leende. Tyvärr kan våra tänder bli missfärgade av en mängd olika faktorer såsom mat, dryck, medicinering, rökning och åldersrelaterade förändringar.

Tandblekning är en enkel och effektiv behandling som kan hjälpa till att förbättra färgen på dina tänder. Vi utför tandblekning på vår tandläkarklinik. I samråd med vår tandläkare bestämmer ni vilken blekningsmetod som är bäst för dig. Med tandblekning kan du uppnå ett vackert och vitt leende som du kan vara stolt över.

Hör av dig till oss för att boka tandblekning idag!

Estetisk tandreglering

Estetisk tandreglering är en form av tandbehandling som syftar till att rätta upp och korrigera ojämna tänder för att förbättra utseendet och funktionen. Genom att använda estetisk tandreglering kan man uppnå en mer harmonisk och vacker tandrad samt förbättra käkens funktion.

Det finns många olika tandställningar som används för estetisk tandreglering. Våra tandläkare kan hjälpa dig välja den bästa lösningen för dina behov och önskemål. Många har tandställning som unga för att komma tillrätta med snedställda tänder men det finns ingen åldersgräns för tandställning. Idag finns det dessutom nästintill osynliga tandställningar som kan hjälpa dig räta upp sneda tänder.

Få det leende du drömt om!